Digitalisointi

Teillä on uusinta muotia. Onko teillä myös uusinta tekniikkaa?

TKyllä, ja olemme siitä ylpeitä. Käytämme innovatiivisia tekniikoita tehdäksemme shoppailusta verkkokaupoissamme ja sovelluksissamme elämyksen.

Uuden muodin ostaminen on jotain erityistä. Uusi paitapusero, neule tai värikäs kesämekko on aina myös pieni lahja itselle. Siksi jo ostosten tekeminen on houkuttelevaa ja inspiroivaa. Verkkokauppamme ja sovelluksemme eivät tarjoa vain uusimpia muotitrendejä, vaan haluamme myös näyttää, että online-shoppailu on todella hauskaa, niin tietokoneen näytöllä kotona kuin myös älypuhelimella liikkeellä ollessasi. Käytämme teknisiä innovaatioita, jotta asiakkaamme tuntevat saavansa hyvää palvelua ja löytävät nopeasti suosikkivaatteensa. Siksi muodistamme on nähtävissä monia yksityiskohtaisia kuvia, meillä on kokoja, istuvuussuodatin ja neuvontatyökaluja.

Sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa vaihdamme ajatuksia asiakkaidemme kanssa, ja käytämme uusia digitaalisia markkinointimuotoja tarjotaksemme asiakkaillemme juuri sitä muotia, josta he pitävät. Meillä muodin lisäksi myös muodin shoppailu on vähintäänkin yhtä hauskaa.