Tuotelaatu

Voinko käyttää muotianne huoletta?

Kestävien tuotteidemme valmistukseen valitsemme materiaaleja ja menetelmiä, jotka vastaavat ihmisten ja ympäristön suojelulle asettamiamme korkeita vaatimuksia.

Nykypäivän kestäviä materiaaleja ovat: FSC®-sertifioitu puu, puuvilla afrikkalaisesta puuvillasta, luomupuuvilla, REPREVE®- ja TENCEL®-materiaalit. Niitä yhdistää se, että niiden vaikutukset ihmisille ja ympäristölle niiden koko elinkaaren ajan ovat paljon pienemmät kuin vastaavilla perinteisillä materiaaleilla.

Kutsumme tuotteita kestäviksi tuotteiksi, jos näitä materiaaleja on tuotteissamme vähimmäismäärä. Merkitsemme myös tuotteet, jotta tiedät, miksi ne ansaitsevat kestävän tuotteen nimityksen. Voit lukea lisää kestävän kehityksen materiaaleista täältä.

Oletko kiinnostunut myös reilusta ja kestävästä kenkätuotannosta?

Sen lisäksi, että noudatamme jatkuvasti sosiaalisia standardeja ja kemikaalien käytön vähimmäisvaatimuksia, aiomme myös luoda omat kengänvalmistusvaatimuksemme, jotka ovat jopa kattavampia kuin tekstiilituotteiden valmistuksen vaatimukset. Haluamme kehittää kenkien toimitusketjulle sekä lopputuotteelle yhtä korkeat ja tiukat standardit kuin vaatteillammekin on. Suunnittelemamme vakiovaatimukset perustuvat ÖkoTex-vaatimuksiin ja ylittävät huomattavasti lakisääteiset vaatimukset.

Miten hyvää laatua valmistetaan?

Hyvällä ja tarkalla yhteistyöllä.

Tuotteidemme laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Kaikki alkaa jo tuotteen suunnittelusta ja jatkuu toimittajien valinnalla, paikan päällä tehdyllä tuotevalvonnalla ja tilauksen toimittamisella asiakkaillemme. Tuotteidemme laatu muodostuu yhteisestä prosessista, johon toimittajamme ja kumppanimme kaikkialla maailmassa osallistuvat. Me aloitamme tuotannon vasta, kun materiaali, sen työstö, leikkaus ja toiminnallisuus vastaavat meidän ja kumppaniemme tiukkoja vaatimuksia.

Kuka huolehtii siitä, että kaikki täsmää?

Laatuasiantuntijamme.

Sanotaan, että laatu ei ole sattumaa. Me sanomme: Laatu tulee tarkoista suunnitelmista ja toimista. Siksi laatuasiantuntijat valvovat maailmanlaajuisen tuotannon jokaista askelta – tyylin kehittämisestä vaatteen toimitukseen saakka. Väri, leikkaus, ommel ja kirjonta - kaiken on oltava täydellistä. Myös varastossa valvomme pistokoemaisesti tuotteiden materiaaleja, käsittelyä ja istuvuutta. Ja vasta, kun kaikki todella ”sopii”, tuotteet lähtevät myyntiin ja sinulle.

Onko minun mielipiteellänikin merkitystä?

Tietenkin. Paljonkin.

Jos esimerkiksi kerrot meille: T-paita ei sovi minulle, se on liian lyhyt, liian pitkä tai liian leveä. Tämä ei ole vain toivottavaa, vaan otamme sen myös erittäin vakavasti ja ohjaamme palautteen suoraan laatuasiantuntijoillemme. Näin olet osa laatuprosessiamme. Jos siis joskus palautat tuotteen, voit kertoa meille mielipiteesi, ja näin voimme jatkuvasti parantaa muotiamme.

Pitääkö minulla olla tietynlainen vartalo, jotta vaatteenne sopivat minulle?

Ei. Suunnittelutiimimme luo monia erilaisia tyylejä ja ottaa samalla huomioon hoikat, klassiset ja muodokkaat tyypit - eli meidät kaikki.

Otamme istuvuuden ja käyttömukavuuden erittäin vakavasti, jotta tunnet olosi mukavaksi päästä varpaisiin. Mallit suunnitellaan meillä alusta lähtien niin, että ne sopivat mitä erilaisimmille kehotyypeille. Sovitusnukkien lisäksi myös erityisen kriittiset muotitestaajat käyttävät uusimpia mallejamme ja kertovat meille, tarvitseeko joku kohta vielä parannuksia. Tuotamme tuotteen vasta, kun istuvuus on kunnossa. Jotta sinä voit sanoa: ”Istuu täydellisesti!”