Maksutavat

Voit lähtökohtaisesti maksaa laskulla*, luottokortilla, PayPal-palvelun kautta, maksuvapaan* sisältävällä osamaksulla* tai verkkopankkilaskulla (Trustly). Alennusvähennyksen mahdollisuutta ei ole.
Pidätämme oikeuden tarjota sinulle vain tiettyjä maksutapoja tilauksesi maksamiseen, esimerkiksi luottoriskimme vähentämiseen vastaavan luottoluokituksen mukaisesti.

*Edellytyksenä luottokelpoisuus.

Maksaminen laskulla

Tavarat toimitetaan lähtökohtaisesti laskua vastaan.
Alennusvähennyksen mahdollisuutta ei ole.

Maksaminen osamaksulla

Voit maksaa 3, 6, 9 tai 12 kuukauden erissä. Tämä on mahdollista vain, jos olet asiakkaamme ja luottotietosi ovat kunnossa.

Pankkiyhteys

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB)
IBAN: FI4333010001165224
BIC: ESSEFIHXXXX

Maksuehto

Kertamaksun maksuehto on 14 päivää laskun päivämäärästä alkaen. Kuukausierissä maksettaessa ensimmäinen erä tulee maksettavaksi pankkisiirrolla 30 päivää toimituksen vastaanottamisesta, seuraavat erät aina 30 päivää myöhemmin. Jos haluat maksaa kaikki jäljellä olevat erät kerralla, ota yhteys asiakaspalveluumme. Enemmän tietoja löydät yleisistä liiketoimintaehdoista.

Maksaminen luottokortilla
bonprix hyväksyy Mastercard- ja Visa-kortit. Prepaid-luottokortteja ei lähtökohtaisesti ole suljettu pois.
Luottokortin numeron, voimassaoloajan sekä luottolaitoksen lisäksi bonprix tarvitsee luottokortin turvakoodin. Turvakoodilla taataan maksamisen turvallisuus internetin kautta. VISA- ja MasterCard-korteissa turvakoodi on kolminumeroinen koodi kortin takapuolella.

Turvallisuus:
Estääkseen tietojesi päätymisen asiattomille kolmansille osapuolille, bonprix käyttää uusimpia salaustekniikoita, kuten esim. Secure Socket Layer (SSL) -tekniikkaa. SSL on internetissä käytetty vakioprotokolla, joka takaa turvallisen tietojen vaihdon. Kaikki tilauksen tiedot, mukaan lukien luottokorttitietosi, välitetään bonprixille salatussa muodossa. bonprix tarjoaa lisäksi MasterCard- ja VISA-asiakkaille 3D Secure -valtuutuksen, jonka johdosta asiattomat henkilöt eivät voi käyttää luottokorttia valtuutusta käyttävissä kaupoissa. bonprix ei veloita ostohintaa ennen kuin tilatut tavarat on toimitettu.

Maksaminen PayPal-palvelussa

Avaa PayPal-tili.

Liitä pankkitilisi tai luottokorttisi PayPal-tiliisi, niin voit maksaa PayPal-palvelua käyttäen.

PayPal on TÜV-testattu, ja täyttää siten tiukat TÜV:n verkkomaksupalveluille asettamat vaatimukset. Pankkiyhteystietosi tai luottokorttinumerosi tallennetaan turvallisesti PayPal-palveluun ja salataan SSL-protokollaa sekä 128-bittistä suojausta käyttäen.

Verkkopankkilasku (Trustly)

Trustly tarjoaa välitöntä pankkisiirtomaksupalvelua. Se on helppokäyttöinen suoramaksupalvelu, joka perustuu verkkopankkipalveluiden ja korkeaan suojaustasoon sekä TÜV-testattuun tietosuojaan. Kun valitset maksutavaksi verkkopankin, sinulta kysytään seuraavaksi pankkisi nimeä. Kun valitset oman pankkisi, sinut ohjataan sen sivuille. Maksat helposti, turvallisesti ja nopeasti suoraan omalta verkkopankkitililtäsi.

”Verkkopankkimaksulla” voit kätevästi järjestää vaaditun summan siirtämisen tilausta tehdessäsi. Kun maksu on suoritettu, bonprix saa vahvistuksen tästä reaaliajassa. Näin voimme lähettää tilauksesi välittömästi. 

Yleiset liiketoimintaehdot