Miten motivoitte itseänne bonprix’lla?

Kerro minulle

Haluamme inspiroida asiakkaitamme muodillamme maailmanlaajuisesti. Pyrimme tähän työskentelemällä intohimoisesti.

bonprix on kansainvälinen muotiyritys, jonka pääkonttori on Hampurissa Saksassa. Valitsemme uusimmat trendit ja muunnamme ne inspiroivaksi muodiksi, joka sopii moniin tilanteisiin sekä toimii monissa tyyleissä ja kokovaihtoehdoissa. Viisi omaa merkkiä ja kuukausittainen uusi mallisto saavat asiakkaamme tutustumaan muotiimme yhä uudelleen maailmanlaajuisissa verkkokaupoissamme, luetteloissamme ja Saksassa sijaitsevissa Fashion Stores -myymälöissämme.

Toimiva konsepti: bonprix kuuluu esimerkiksi liikevaihdoltaan suurimpien verkkokauppojen Top 10:een Saksassa (EHI Retail Instituten / Statistan tutkimus ”E-Commerce-Markt Deutschland 2018”). Menestymme myös kansainvälisesti. Nykyään toimimme 30 maassa Euroopassa, Venäjällä ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Tämä tekee bonprix’sta yhden Otto Groupin liikevaihdoltaan suurimmista yrityksistä. Menestyksestä saamme kiittää maailmanlaajuisesti noin 4 000 työntekijäämme ja tyytyväisiä asiakkaitamme.

Kerro minulle lisää...

Napsauta kysymyksiä, kun haluat lukea lisää brändistämme ja muodistamme, liiketoimintamallistamme ja ihmisistä bonprix’n takana.

Mikä tekee bonprix’sta erityisen?Muoti & brändi
Mikä on menestyksenne resepti?Liiketoimintamalli
Kuka työskentelee bonprix’lla?Ihmiset