Muotimme

Miltä muotinne näyttää?

Yhtä monipuoliselta kuin asiakkaammekin: iltapuvusta tennareihin jokainen asiakas löytää muotia, joka sopii hänelle.

Me bonprix’lla otamme käyttöön uusimmat muotitrendit ja muunnamme ne inspiroiviksi malleiksi ja tyyleiksi. Juhlamekosta rentoihin farkkuihin ja flanellipyjamaan – meiltä löytyy muotia jokaiseen hetkeen ja jokaiseen tunnelmaan. Jokaisen vaatekappaleen on oltava niin hyvä, että siitä voi tulla suosikkivaate – korkeaa laatua hyvään hintaan.

Kestävyys ja vastuullisuus ihmisiä ja luontoa kohtaan on meille tärkeää. Meillä voi tehdä ostoksia hintatietoisesti hyvällä omallatunnolla. Käytämme esimerkiksi yhä enemmän puuvillaa, joka on peräisin kestävästä viljelystä. Ja koska emme tarjoa mallistojamme vain jokaiseen elämäntilanteeseen, vaan myös jokaiselle vartalotyypille, valikoimamme kattaa koot 32–58.

Valikoimamme on jaettu viiteen vakiintuneeseen merkkiin, jotka edustavat kukin tiettyä tyylisuuntaa. Suurin osa asiakkaistamme valikoi itselleen vaatteita kaikilta merkeiltä – juuri siten, kuin se heidän elämäänsä sopii.

"bpc collection, mutkatonta, rentoa hyvän olon muotia jokaiseen päivään. Mukavaa ja täydellistä yhdisteltäväksi."

Simone, Product Management bpc collection

"bpc selection: Eksklusiivinen, tyylikäs bpc selection hienoine materiaaleineen ja ylellisine tyyleineen on klassisen moderni mallisto naisille, jotka rakastavat ladylike-tyyliä."

Julia-Christine, Product Management bpc Selection

"Bodyflirt edustaa naisellista muodikasta tyyliä – itsevarmoille naisille, jotka tuntevat olonsa hyväksi kehossaan ja myös näyttävät sen mielellään"

Michael, Product Management Bodyflirt

"Rainbow, erittäin trendikästä muotia – cooleja tyylejä ja muodikkaita Must Have -luomuksia tyylikkääseen asuun."

Carolin, Product Management Rainbow

"John Baner on merkki kaikille, jotka rakastavat farkkuja. Merkki tarjoaa aitoa denim-tyyliä, joka istuu mitä erilaisimmille kehotyypeille."

Eric, Product Management John Baner